Rewrite by GamFratesi

Rewrite desk was created for an exhibition at the Museum of Art and Design of Copenhagen in September 2009, is since jannuary 2011 in production with Ligne Roset. The idea behind Rewrite began as a study of the desktop and especially an atmosphere and feeling we believe is needed even in the middle of an accelerating communication and technology. Rewrite is thought of as a kind of isolating workingbubble, that can work as a satellitedesk anywhere one can feel the need of concentration and shielding – in open space offices, public spaces or at home. With its rounded shape it can be placed freely as dots in a room.  Via

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s